30.12.12

Novi Hyundai i40 limuzina


Hyundai je objavil prve uradne fotografije novega i40 limuzina, ki je ustvarjen posebej za evropski trg (Sonata v Evropi ni na prodaj). Hyundai je letos v Ženevi že predstavil i40 karavan, ki je bil odlično sprejet v javnosti - avto je prijeten, ne samo zunanji dizajn pač pa tudi notranjost.
i40 limuzina lahko na trgu preseneti, vendar poznavalci pravijo, da je mogoče predvidevati, da naj bi bilo povpraševanje manjše kot pri i40 karavanu. Predvsem zaradi dejstva, ker se v Evropi bolje prodajajo karavani in zaradi konkurence, ki jo i40 ima v modelih kot so Volkswagen Passat, Citroen C5, Ford Mondeo in še nekateri.

Toda pri Hyundaiu imajo adute. In ti niso samo privlačen dizajn, ampak tudi več kot 500 litrski prtljažnik in ekonomičen 1,7 litrski dizelski motor, ki ob kombinirani vožnji porabi le 4,3 l/100km. Motor doseže največjo moč 85 kW (116 KM) in največji navor 260 Nm med 1250 in 2750 vrtljajev na minuto. Ob dizelskemu sta na voljo tudi dva bencinska motorja s prostornino 1,6l in 2,0l z močjo 135KM in 177KM.

26.12.12

Znamenitosti Londona

London je mesto tisočih atrakcij. Mesto je staro približno 3000 let in je je pretolnica Velike Britanije. V londonu živi več kot 7 milijonov prebivalcev, ustanovljeno pa je bilo kot Londinium. Takrat je bil središče rimske province, ki se je imenovala Britanija. London leži ob reki Temzi, je zelo prilbjeno turistično mesto.

Nekaj znamenitosti, ki si jih lahko ogledate v Londonu.

Tower Bridge
Attractions in London
Big Ben
Downing Street

London Eye

23.12.12

Konad Stamping Nail Art

Konad Stamping Nail Art je zelo priljubljen set za urejanje nohtov, ki prihaja iz konada. V set spada štempilka, ploščica z raznimi motivi, lak in plastična kartica, s katero odstranimo lak. Postopek je dokaj enostaven, ko ga boste nekajkrat ponovili pa bo tudi zelo hiter. Najprej nanesemo lak na ploščico, v katero so vrezani vzorci. Nato odvečni lak odstranimo s plastično kartico (uporabimo lahko kakšno staro bančno kartico,..). Štempilko položimo na ploščico, na štempilko se bo odtisnil vzorec, katerega nato poštempljamo na noht.

Citroen DS

Citroen DS je avtomobil francoskega proizvajalca Citroen. Izdelovali so ga v franciji, veljal je za luksuzen in prestižen avtomobil. Njegova posebnost je bila ta, da je imel hidravlično vzmetenje, zaradi česar je bil zelo udoben avtomobil. Druga posebnost je bila ta, da je ob obračanju volanskega obroča obračal tudi žaromete. citroen DS še danes velja za enega najbolj luksuznih avtomobilov vseh časov.

Pearls in jewelry

Pearls in jewelry - je spletna stran, kjer najdete veliko informacij o nakitu iz perl. Preberete lahko, kdaj so začeli perle uporabljati za izdelavo nakita, kako se izdeluje nakit iz perl in kakšne so cene takšnega nakita. Preberite tudi, kako se nakit pravilno uporablja, shranjuje in čisti.

Ženske majice

Ženske majice, izvirno darilo za vsako žensko. Majico lahko podarite za kakršnokoli priložnost. Izberete lahko majico z napisom ali sliko, lahko pa izberete tudi napis po želji. Majice so različnih barv in različnih velikosti, v spletni trgovini lahko naročite tudi moške in otroške majice. Naročite lahko tudi druge izdelke, kot so skodelice, spodnje perilo in nalepke.